04 august 2007

Palæstina: Over 500 arabere nu dræbt af deres egne alene i år

Torsdag kom antallet af arabere, der er blevet dræbt af deres egne i palæstina op på 500. Det beretter bloggen Elder of Ziyon. Torsdagens offer var en 2-årig pige, der blev ramt af en kugle i Jabalya i den HAMAS-besatte Gaza-stribe.

Kuglen der dræbte pigen kom ifølge Palestine Today fra en uidentificeret kilde, en beskrivelse der oftest hentyder til de arabiske bosætteres festlige skyderier under bryllupper og andre familiære begivenheder. Nummer 497-499 blev netop dræbt i kampe mellem de arabiske terrorgrupper HAMAS og Islamisk Jihad om retten til at skyde vildt omkring sig til et bryllup.

Kampene startede onsdag nat, da tre HAMAS-terrorister blev skudt og såret nord for Gaza By mens de forsøgte at stoppe festlighederne ved et bryllup. En af de sårede døde senere. Da flere HAMAS-medlemmer blev kaldt til lagde terrorister fra Islamisk Jihad sig imellem, og et større skyderi udviklede sig. Under den voldsomme beskydning af brudeparrets hjem blev tre familiemedlemmer såret.

Torsdag fortsatte bandeopgørene, da terror-gruppen HAMAS kidnappede en gruppe terrorister fra Islamis Jihad fra den moske de bad i, trak dem med udenfor og skød dem i benene. Nidal al-Daya, et medlem af Islamisk Jihad blev desuden skudt i hovedet og dræbt. Salah al-Amoudi, en tilfældig tilskuer, blev også dræbt.

Bloggen Elder of Ziyon´s såkaldte PalArab self-death count omfatter interne kampe, henrettelser, æresdrab og "arbejdsuheld" under terrorangreb. Metoden bag indsamlingen kan findes her.

Kilder:

Etiketter: , , ,